Wednesday, July 2, 2014

Oglinzile din dormitor

Zanele va aduc o poveste interesanta despre oglinzile din dormitor si o solutie practica, pentru a rezolva problema lor. Oricat de interesant ar fi sa ai o oglinda in camera in care dormi, una dintre regulile feng shui interzice acest lucru. Mai ales daca oglinda reflecta patul. Specialistii spun ca, din punct de vedere energetic, efectele pe termen lung sunt distrugatoare pentru viata de cuplu. Ce solutie avem ? Una foarte practica: sa amplasam in dormitor o oglinda ca cea din fotografii. O oglinda cu obloane, pe care sa le inchidem seara. Sau o oglinda glisanta, pe care sa o putem intoarce cu fata spre perete, atunci cand mergem la culcare. Si inca un lucru important (pentru orice oglinda din casa, nu doar pentru cea din dormitor): este foarte important ca oglinzile sa fie curate tot timpul, astfel incat energia sa circule liber, in flux continuu. Altfel, oricat de bine ar fi amplasate, oglinzile murdare vor crea mai degraba probleme, decat sa ne ajute.

Tu stii care sunt locurile ideale, pentru a amplasa oglinzile? Iata:

1) Oglinzile asezate pe exteriorul usii de la baie au un rol pozitiv, deoarece inlocuiesc energia venita din aceasta incapere responsabila cu eliminarea murdariei si a reziduurilor, cu energia reflectata din alte sectoare ale casei. Simbolic, o oglinda amplasata pe usa de la baie face aceasta camera sa „dispara”, o separă de restul casei, redindu-i exclusiv rolul sau de eliminare si purificare. Despre baie, am sa va mai povestesc, pentru ca este un loc care, din punct de vedere al feng shui-ului, poate crea probleme.

2) Oglinzile asezate astfel incat sa reflecte lumina in intreaga camera, mai ales in incaperile cu ferestre prea mici, in care nu patrunde suficienta lumina solara. O astfel de oglinda dubleaza practic lumina intrata în camera, avind un rol extrem de pozitiv.

3) Oglinzile care acopera un intreg perete pot avea un rol pozitiv, in camera de zi, cand reflecta locul in care isi petrec timpul impreuna si se simt bine toti membrii familiei. Este vorba, practic, de dublarea unei energii pozitive si de crearea impresiei de largire a unui loc in care ne simtim bine, un loc incarcat pozitiv.

4) Oglinzile care sporesc efectul pozitiv al unui hol luminos, contribuind la raspandirea luminii in cele mai scunse colturi.

5) Oglinzile au o influenta pozitiva si atunci cand reflecta o masa (dar nu pe cea din bucatarie), cu conditia ca pe aceasta masa sa se afle mereu ceva de mancare (de exemplu o fructiera plina).

6) Oglinzile care creeaza impresia de largime intr-un spatiu prea stramt.

Sa va fie de folos !

No comments:

Post a Comment